Sangasten linna


Linna rakennettiin 1874-1881. Sangasten linna edustaa yhtä Etelä-Viron 21 löytämisen arvoisesta paikasta, joka on merkitty National Geographicin keltaisella ikkunalla ja jossa vierailua suositellaan kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille.
Sisäkuvat on otettu jo vuonna 2008, linnassa pidettiin jo silloin häitä ja muita juhlatilaisuuksia, mutta varsinaista hotellia siellä ei vielä silloin toiminut. Nyt Sangaste toimii hotellina, juhlien ja seminaarien suosittuna pitopaikkana.
Sangasten linna ja kartanopuisto on rakennettu Englannin kuuluisan Windsorin linnan mukaan. Linnan upeat salit, arkkitehtuuri ja historia mahdollistavat järjestää linnassa suuria häitä, tapaamisia tai yöpyä aidossa linnan huoneessa. Linnan ravintola tarjoaa paikallista ruokaa ja Sangasten rukiista valmistettua aitoa ruisviinaa.
Tallinnasta matkaa n.240km

Katso sijainti kartasta!

sangaste1_650
Sangasten linna on saanut nykymuotonsa vuosina 1870-80, jolloin kreivi Friedrich von Berg sen rakensi.
Linnan esikuvana oli Windsorin linna Englannissa..
Sangasten linna on saanut nykymuotonsa vuosina 1870-80,
jolloin kreivi Friedrich von Berg sen rakensi.
Linnan esikuvana oli Windsorin linna Englannissa..
(Kuva vuodelta 2012)
Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna. Sangasten linna.
Ylös!


Täsmäsää Sangastessa